hejdå på ett tag

Nu bär det snart av till den nya bostaden, så från och med idag stängs vårat internet/telefon ner på några veckor. Med andra ord: det blir ett uppehåll här på bloggen. Kan tyvärr inte svara på hur lång tid det kommer att ta, men kika in här då och då så kommer ni märka när jag är tillbaks ;)

Puss!

rubrik



Ge mig håret, ge mig alltihop!

Detta kommer att vara min inspiration inför hösten, helt klart. Jag skulle döda för lite lockar just nu.

Första dagen på jobbet idag! Har gått helt ok, förutom att jag har varit väldans trött. Och vet ni vad? Jag tappade mobilen i en hink med vatten och rengöringsmedel. OJ vilken panik jag fick. Den började sega efter det och vissa knappar fungerade inte, så jag gjorde allt möjligt i ren panik: jag torkade av den, blåste på den, damsög knapparna ( hoppades att vattnet skulle sugas upp ), och till sist lät jag den ligga i solen hela dagen.

Så nu funkar den igen.

Back in the days



Hanna och jag.

Här sitter man, regnet öser ner utanför rutan och man är allmänt rastlös. Orkar inte hitta på något heller för den delen, hela kroppen skriker efter sängen men ögonen enivisas gång på gång med att hålla sig öppna. Hittade denna på datorn. Gillar sjömanskavajen! ;D

Hur man får en 1345 kr klänning för 400



Nu har tyvärr inte jag ett gott superråd att komma med till er, förutom att det är 70 % rea på allt i butiken på Yap! Det började idag. Jag hittade dessa klänningar i siden för endast 400 silvermynt. Jag med min snåla plånbok stod och tvivlade i provrummet sa mamma:

"Du ser faktiskt smalare ut i dem..."

Tror ni att jag gick direkt till kassan, kanske?

Idag...



Har jag hunnit en del trots att klockan bara är 13.18. Sydde rosetten på bilden, på hälften skämt, hälften allvar.



Har läst ut denna boken. Så hemsk. Så bra.



Och så har jag sytt dessa. JAG VET. Helt hysteriskt. Men jag har hamnat i en rosettperiod för tillfället som jag inte kommer ur. Jag vill bara ha rosetter överallt.

Senare idag ska jag upp till nya huset och hjälpa till lite.

Tillökning i familjen!


( Kavaj, hemmasydd. Kjol, second hand som jag sytt upp. Linne, HM )

Var hos tandläkaren idag, berättade att jag prompt vill ha tandställning för jag vill inte att mina tänder ska se ut som de gör. De blev besvärade, det är ju onödigt att ge mig tandställning om jag absolut inte behöver.

"Men vadå, är det så att du mår jättedåligt av det?"
Vad svarar man?
"Nej, bara lite grann", eller vadå?
"Ja, det gör jag."

Så nu ska jag få träffa en expert till hösten. Det är samma gubbe som jag träffade förra gången jag ville ha tandställning. Det är också samma gubbe som övertalade mig till att inte skaffa det, så nu får jag stålsätta mig tills oktober så jag kan övertala honom. Det är inte så att jag längtar efter att ha metall i munnen, men vill man vara fin...

NU ska jag berätta något kul för er! Det blir tillökning här på bloggen! Min goda vän Caroline kommer tillsammans med mig blogga här i fortsättningen! Eller vi satsar på att ha kommit igång efter helgen, så då kommer det nog att bli både ny design och inspirerande outfitsbilder! Dessutom skadar det ju inte att det kommer uppdateras oftare! Allt här kommer med andra ord bli mycket bättre. :)

Nu ska jag sy rosetter.

Kram.

Ingen ro


Köpt på second hand för en tjuga, men den är nytvättad på bilden och ser därför lite transparent och sorglig ut.

Nu är jag tillbaka från Arvika, nu är det slutfestivalat för i år för min del. De första dagarna var varma, för varma. Man vaknade klockan halv åtta på morgonen av att man kvävdes av värmen, slet upp dragkedjan på tältet och ålade sig ut ur öppningen. Utanför var det inte direkt kyligt heller, kan jag bara tillägga.

Vi såg inte många band alls, vet inte ens om jag vågar säga den låga siffran...

Två.
Två ynka band såg vi på hela festivalen. Och vilka var det då, mån tro? Håkan Hellström och Loop troop rockers. BÅDA HAR JAG SETT NÅGRA GÅNGER INNAN. Seriöst, lol på oss.

Hade tänkt se Kent med, men jag mådde dåligt på fredagsmorgonen, gick omkring och trodde att jag drabbats av en kass bakfylla, men i själva verket så berodde det bultande huvudet och frossningarna (om det nu heter då?) på att jag drabbats av förkylning och feber. Så där låg jag hela eftermiddagen/kvällen i det 85-gradiga och försökte sova, trodde att jag skulle avlida. Men Sara och Matilda kollade till mig regelbundet och en av pojkarna i campet kom in och sjöng lite Håkan-låtar för mig. Dagen efter käkade jag lite ipren och började genast må bättre. Någon sa på kvällen att jag "måste ha ett jäkligt bra inumförsvar". Och om fallet vore så så är det ju inte alls fel.

Kom hem igår kväll, fick reda på att jag skulle upp nästa morgon (idag) och börja min introduktion på jobbet. Så här sitter jag nu, slutkörd. Mamma ville dessutom att jag skulle in till det nya huset och vara hennes smakråd angående tapeter. Det blir roligt det.

RSS 2.0