Russin med jordnötter

Nu är jag hemma från Peace & Love! Eller egentligen så landade jag här hemma i duschen igår, men var (och är fortfarande) så otroligt trött. Sista natten sov jag och Sara inte en sekund efterssom vi inte hade någon klocka som kunde väcka oss i tid tills bussen skulle rulla väg. Så vi valde att knalla omkring i Borlänge, prata om allt mellan himmel och jord, lade märke till små roliga detaljer överallt och kände morgondoften i de små söta villaområdena.

Kan dessutom tillägga att jag aldrig känt mig så smutsig i hela mitt liv. Mitt hår var värst. Därför tog jag igen det med ett två timmar långt bad igår, så underbart!

Och ikväll ska jag lägga mig i god tid, efterssom det bär av till Arvika! Jag måste köpa en rullväska i stan idag, för att bära väskan på axeln har satt sina spår... Men innan jag beger mig dit så ska jag lägga ut lite mer rosor till försäljning! Trevligt, va? Men de och de senaste jag sålt kommer inte till sina rätta ägare förrän om ett par veckor. Är ju bortrest...

Tisdag



Idag hade jag på mig en ny tröja. Den var ett riktigt fynd, 40 kronor!

Imorgon bär det av till Peace & Love! Jag kan knappt bärga mig :D Så som ni förstår kommer det inte bli mycket mer bloggande nu denna veckan, på måndag kommer jag vara tillbaka och hinna skriva lite innan  jag tar mitt pick och pack igen och tar bussen till Arvika!

Ha det fint tills dess!

Lyssnaförskråen!



Ja, säga vad man vill om Kristian Anttila (man har ju hört att han bl.a. är pedofil?), men den sak som han och jag har gemensamt att tycka om(lyssnade på en intervju med honom i P3) är låtar med gung i som får det att pirra i magen och som skapar tankar som längtar till fler festivalkvällar med dans, vin och spännande människor! Jag lyssnade flitigt på Paul Weller när den var aktuell, Smutser likaså och denna låten kan bara inte bankas ur mitt huvud!

Dansa människor, dansa!

Såhär beställer du!



(Du som vill köpa örhängen måste nog träffa mig i Skövde, men man ska aldrig säga aldrig! Ta kontakt med mig ifall du har en annan lösning)

Jag har bara lagt ut bilder på tre par hittills, får se hur pass fort de tar slut först innan jag lägger ut fler. Jag har satt ut artikelnr för att kommunikationen ska funka så bra som möjligt och har dessutom skrivit örhängets bredd i cm för att ni ska få en uppfattning om hur stora de är. De röda rosorna har en aningen mörkare färg i verkligheten än på bilderna!

Dessutom vill jag tillägga att även om priset kan verka högt i vissas ögon så kostar själva metalldelen, leran och det tar en stund att göra rosorna.

Gör såhär:
- Kommentera till mig vilket artikelnr du vill ha!
- Skriv tydligt vem det är ifrån så jag kan nå dig!
- Vi kommer överens om att träffas på något ställe i Skövde så kan bytet ske! Jag tar endast jämna pengar.

Först till kvarn :)

Sålda!



Artikelnr: 03

Pris: 30 kr

Bredd: Ungefär 1,5 cm

Såld till Johanna!

Sålda!



Artikelnr: 02

Pris: 30 kr

Bredd: ungefär 1,5 cm

Sålda till Caroline!

Till salu



Artikelnr: 01

Pris: 20 kr

Bredd: ungefär 1 cm

Midsommardagen



Förlåt mig ni trogna, men har haft en hel del idétorka de senaste dagarna. Snart kommer bilderna på örhängena (bilden är ett suddigt smakprov), så håll ut! Dessutom håller jag på att läsa en hemsk och fantastisk bok, men den ska jag berätta om när jag har läst ut den - med andra ord, efter mitt skumbad som väntar, där ska jag läsa ut den, sida för sida.

Måste dessutom tipsa om en av mina favoritbloggare Niotillfem. Besök hennes blogg nu!

Kram!

Onsdag



Idag åt jag jordgubbar till frukost, måste säga att de var de absolut godaste hittills i år! Sen gick jag och Caroline till resecentrum för att beställa tågbiljetter till Peace and Love. Såklart så fanns det inga kvar till hemresan, så det verkar som om vi får stanna kvar en extra dag i Borlänge och åka hem den 30:e istället för den 29:e, så vi får en natt på oss att packa om och åka till Arvika. Stressigt, men det ordnar sig.

Imorgon ska kanske jag och Matilda åka iväg till Danmark på en dagsutflykt! Det tråkiga är att jag inte har en anständig kamera och inte Matilda heller, så i bästa fall får ni kanske se en pixlig mobilkamera-bild här om ett par dagar.

Kan ju lika gärna berätta också att jag tänker bojkotta midsommar i år. Egentligen ska man bojkotta alla högtider enligt mig. De blir aldrig som man tänkt sig (inte på ett bra sätt) och överskattade. Så istället blir det nog en lugn middag och mys, men man ska aldrig säga aldrig i och försig...

suck



Som ni ser så blir bilderna på rosorna jättedåliga, efterssom jag måste ta dem med mobilen. Så jag väntar helt enkelt med att lägga upp bilder tills jag fått låna en kamera.

Helgen



Helgen har bestått av smått festande på fredagen, besök i göteborg på lördagen med ben&jerrys, konstiga grillspett och många skratt. Kan även tillägga att det blev på tok för mycket glass, då snackar vi så mycket att man känner sig helt illamående. Från igår till idag sov jag över hos kusinen och idag har jag varit i det nya huset och hjälpt mamma att skura och måla. Dessvärre kommer nog morgondagen att se likadan ut.

Lite by the way sådär: Är det någon mer än jag som undrar var Stylebytes tog vägen? För er som inte är insatta: Stylebytes var en av de absolut största bloggarna, med den finaste garderoben och sötaste minigrisen. Hon slutade plötsligt att blogga, bara sådär bara. Det verkade som om hon försvann och vissa trodde att hon hade blivit kidnappad. Det finns alltså lite olika teorier om vad som hände, hittade den här nyss.


Imorgon så ska jag lägga upp bilder på rosörhängena som är till salu. De största kostar 30 riksdaler, de näst största 20 och de minsta 15. Man kan ju säga att lagret inte är obegränsat, så först till kvarn...

Fredag!

 



Idag var det skolavslutning! Men bara för att man inte är student så betyder icke det att man inte får vara uppklädd, det bevisade Caroline med sin underbara klänning från HM.

Vattenmelon

   

...Har jag ätit endel av idag. Gott gott gott!

Ikväll bär det av till Mariestad, hoppas att det blir så mycket fest så att vi tappar byxorna!

Vet ni vad? Jag har börjat skriva dagbok! Det är så sjukt skönt, på något sätt. Köpte ett skrivhäfte på Åhlens, hemskt fult. Det var något lila/svart mönster på den. Jag gillar de färgerna men det såg inte så fint ut på boken. Så såklart väcktes pysselnörden i mig till liv ännu en gång, jag fixade till den lite helt enkelt. Resultatet ser du här.

Tisdag



Usch, jag är trött i hela kroppen. Vill bara lägga mig ner och smälta in bland det snustorra gräset. Har inte gjort så väldans mycket idag, förutom att jag var lite i skolan och gick en sväng på stan med Matilda. Nu ska mamma släpa ut mig för att rensa garaget.

Picknickfestivalen!



Kom för en liten stund sedan hem med nattbussen. Och det vill jag lova: Vilka jävla avskum det fanns med på den. Det var människor där som man bara ville spotta på, så dumma i huvudet var dem. Usch vad arg jag är.

Var i alla fall i Göteborg idag, hade på mig min kjol med rosor på. Imorgon (Lördag) ska jag sola och sedan dra mig mot torsö och bara njuta av solen hela helgen. Så det blir nog inget skrivande förrän måndag tidigast.

Ni får hade så bra sålänge!

Spets!







Är inte spets någor av det sötaste? Klipp bara ut en bit och limma/sy på det på ett hårspänne. A piece of cake!

Onsdagendenfjärdejuni

image497 image498

Idag bar jag mina rosörhängen. Ska börja göra fler, så kanske de kan säljas för en billig peng? Ni får höra av er om någon vecka om ni är intresserade i alla fall.

Annars har dagen varit jobbig. Varit trött, haft ett otroligt sockersug med mera. Orkar inte mer skola nu, det får banne mig vara klart snart. Alla andra klasser får skippa i de sista lektionerna och behöver inte göra så mycket. De lektionerna som jag har däremot, måste vi jobba hela tiden med meningslösa saker och en enda minut får icke gå till spillo, så om vi har fem minuter över på historian så kan vi lika gärna "läsa några sidor ur en bok som handlar om atombomberna i andra världskriget." Why me, god? WHY?

Sitter och lyssnar på Moneybrother. Gillade verkligen konserten han gjorde i november i Skövde förra året, den på Siesta var inte dum den heller. Älskar varje album han gjort, men To die alone slår nog allt. Texterna är mer ledsna där, låtarna är liksom invirade i ett litet tunt täcke gjort av ångest blandat med energi vilket gör att mitt hjärta smälter. Sorg med drag helt enkelt, eller vad man nu ska säga om det. Fast what the hack, Blood Panic är grymt det med.

När man ska välja ut sin favoritlåt låter det ju alltid bäst att nämna någon som inte fått så mycket uppmärksamhet, en som inte har spelats på Mtv 1456 gånger, det visar att man är ett "äkta fan", eller?

Nej, jag håller fast vid mitt beslut. Blow him back into my arms är underbar. Läs bara texten, lyssna på känslan i hans röst, så fint. Vackert Anders. Det låter ytterst fånigt men jag är stolt över att ha tagit i hand med honom. Jag var smått full, patetisk men glad. Alla stod redan i Valhall (konsertplejs) vid scenen, knappt en själ syntes till vid väskinlämningen. Utom jag och några vänner till. När jag står där och väntar på att de andra ska hänga in jackorna ser jag honom susa förbi. Han ställer sig vid bordet där de säljer tröjor och börjar snacka med en försäljare där.

Jag tänkte: "Fuck it, jag vill vill vill"
Så jag tog åtta fumliga steg fram till det smala ihopfällbara trädbordet som var packat med tröjor och cdskivor och svalde hårt.
"Anders?"
"Ja?"
"Skulle jag kunna...få ta i hand med dig?"

Han tar sin halvätna banan med vänstra handen och sträcker fram den högra med ett litet leende.
Shet, vad fan ska jag säga nu?
"Hmm.. eeh... tack så mycket", säger jag, släpper hans hand och vinglar iväg.

It keeps happening to me, all the time
Without thinking lord, I just find
Myself talking to you, like I've always done
Back to be alone

Windowblues

image496

På min vind har vi ett fönster, som faktiskt inte var så litet som jag trodde. Där uppe sätter jag mig ibland med lite mat, ett anteckningsblock och musik för att skriva lite dagbok. Man tänker så mycket klarare där uppe på något sätt, alla tankar virvlar fritt. Får passa på att vara däruppe lite innan vi flyttar till staden.

camping

image493

Under natten har vi varit ute i skog och mark med idrottsgruppen och campat. Vissa sov i tält, bl.a. jag, medan andra valde att sova inför blottad himmel. När jag kom hem nu så har lilla mamma köpt jordgubbar åt mig och skrivit en söt lapp.

Dessutom så har jag, trots torkan, införskaffat ett paraply! Det kostade ju ynka 25 kronor, och såg ut som något som Filifjonkan i Mumindalen skulle kunna bära omkring på.

Nu ska jag ta mig en tupplur, sedan ska jag kanske sätta igång och sy en klänning.

image494


Back from Siesta

image492

Nu är jag, Sara, Matilda och Caroline hemma igen. Helskinnade. Förutom att vi blev utsatta för inbrott i vårat tält hela 3 ggr. Det har varit mycket trevligt. Sött folk, roligt folk, stiligt folk och annat folk. Såg en glimt av bl.a. Elinkan och Moderniteter - Amanda, om jag inte tog helt fel. Sara och Caroline (tror jag?) såg ett kärlekspar som var så vackra och söta att folk tog kort på dem.

Dock har jag inga bilder att visa, kamerorna blev stulna :(

RSS 2.0